Ville jobbe tverrfaglig​​​​

— Jeg søkte KUBE-prosjektet fordi jeg ønsket å jobbe i et tverrfaglig team der jeg kan bidra med min IT-kunnskap og samtidig lære mer om elkraftbransjen. Dette er "hands on"-kunnskap om overgangen til et mer elektrisk samfunn og en relevant erfaring når jeg til høsten skal begynne på en master om teknologiske endringer i samfunnet

Eline Gotaas, IT-student på NTNU (Kubist sommeren 2021)

Spennende læringskurve

- “KUBE er en av de mest spennende sommerjobbene jeg har hatt! Da jeg begynte visste jeg knapt hva en trafo var, så det har vært en bratt og spennende læringskurve. Jeg fikk se at Statnett driver med mye mer enn det jeg i utgangspunktet trodde. Vi fikk muligheten til å jobbe med nye teknologier og innså virkelig hvor IT-drevet Statnett er. Det å jobbe med alle lag i å utvikle en mikrotjeneste har vært noe av det mest spennende jeg har jobbet med. Det var naturligvis ekstra spennende at vi fikk i oppdrag å utvikle et produkt som faktisk skulle benyttes av Statnett!”

Marius Engen - Industriell Økonomi og Teknologiledelse (Kubist sommeren 2019)

 

Morsom opplevelse

- Kube har vært en veldig morsom opplevelse. Jeg er glad for at jeg søkte på denne sommerjobben, og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd. I begynnelsen var jeg var veldig usikker på hva Statnett ønsket at vi skulle gjøre, men etter å ha fått problemstillingen ble alt klarere. Vi fikk en god introduksjon og et godt innblikk i Statnett. Med hjelp fra masse forskjellige personer og avdelinger i Statnett kom vi til slutt i mål med produksjonsettingen av den tjenesten vi utviklet. Opplevelsen jeg har hatt her i Statnett er ekstremt god !”

Håkon Wardeberg. Datateknologi, NTNU (Kubist sommeren 2019)

 

Lærerikt for en datastudent

- Denne sommerjobben har vært utrolig spennende og lærerik for meg som datastudent.
Vi fikk god veiledning av erfarne utviklere innenfor moderne teknologier og rammeverk slik at vi kunne produksjonssette en mikrotjeneste. Vi leverte en mikrotjeneste som hadde mye verdi for Statnett og som vi var stolte av, noe som er viktig for meg. Jeg vil varmt anbefale andre å jobbe i Statnett hvis de vil jobbe med nye teknologier og i et selskap som tar godt vare på sine ansatte.”

Ola Lium - Datateknologi, NTNU (Kubist sommeren 2019)