-Jeg gleder meg til å ta fatt i nye og spennende oppgaver i Statnett. Med det grønne skiftet er Statnetts samfunnsoppdrag mer aktuelt enn noen gang, og jeg ser frem til å være med å realisere selskapets bærekraftsagenda, bygge videre på den sterke fagkompetansen Statnett har og sammen med organisasjonen videreutvikle selskapet som et spennende sted å jobbe, forteller Anne Flagstad.

Anne Flagstad har 30 års som erfaring som leder, forsker og konsulent innen organisasjonsutvikling, HR og HMS fra både offentlig og privat sektor. Anne Flagstad kommer fra Telenor der hun gjennom 14 år har hatt ulike HR-roller i Norden og globalt, sist som HR- Direktør i Telenor Norge og i Telenor Danmark. Hun har doktorgrad i Strategi og Organisasjon fra Handelshøyskolen BI.

-Jeg er glad og stolt over å få Anne Flagstad med på Statnett-laget. Hun har imponerende ledelseskapasitet, kompetanse og erfaring. Dette blir verdifullt i den utviklingen det grønne taktskiftet krever av oss, sier konsernsjef Hilde Tonne i Statnett.

Anne Flagstad tiltrer stillingen som konserndirektør for Mennesker & Bærekraft senest 1. mai 2022.