Ledige stillinger
Stilling Arbeidssted Avdeling Søknadsfrist
Vi søker IT-utviklere til kraftsystemet  Oslo Seksjon for systemutvikling, Statnett Snarest
Systemarkitekt Oslo Digital Utvikling - Statnett Snarest
Vi ser etter en Fagansvarlig for Testautomatisering Oslo Digital Utvikling, Statnett Snarest
Systemansvarlig - Datalagringsløsninger Oslo Hybrid IT-Infrastruktur og datahall, Statnett 10.12.2023
Energimontørlærling Sauda Sauda Driftsområde Sør-Vest 10.12.2023
Vil du utvikle for utviklere? Oslo Applikasjons- og utviklingsplattformer 11.12.2023
Prosjektcontroller Oslo Økonomistyring, Statnett 14.12.2023
Måleingeniør Sunndalsøra Kontrollanlegg Prosjekt, Statnett 15.12.2023
Vi søker etter prosjektcontrollere som vil jobbe med Statnetts Digitalisering- og innovasjonsportefølje!   Oslo Business Performance, Statnett 03.01.2024
Senior analytiker Oslo Business Performance, Statnett 03.01.2024
Markedsrådgiver Oslo Beregninger og IT-drift, Elhub 03.01.2024
Vil du jobbe med målstyring i Statnett? Oslo Business Perfromance, Statnett 03.01.2024
Vil du være med å videreutvikle den finansielle rapporteringen i Statnett?  Oslo Konsern controlling, Statnett 03.01.2024
Rådgiver/Seniorrådgiver Indirekte anskaffelser Oslo Indirekte anskaffelser, Statnett 08.01.2024

Hva du kan jobbe med

Statnett eier og drifter det sentrale kraftnettet og bidrar til å binde Norge sammen. Tiden fremover vil være preget av høy utbyggingsaktivitet og hensyn til det ytre miljøet. I tillegg vil ny teknologi og digitalisering spille en stadig større rolle i utviklingen av kraftsystemet. I Statnett vil du få være med å prege dette arbeidet, og du vil bidra til å legge til rette for klimaløsninger og den elektriske fremtiden.

 

Å være ansatt i Statnett

Å jobbe hos oss innebærer at du får muligheten til å utvikle deg med utfordrende oppgaver, og du får være med å prege arbeidshverdagen din. Vi er rangert flere ganger som en av Norges beste arbeidsplasser og i 2022 ble vi kåret til årets IT-klatrer av Universum. Vi har et godt arbeidsmiljø preget av uformell tone og kolleger som støtter hverandre.

 

I Statnett er vi opptatt av å følge verdiene våre som er

  • Vi leverer
  • Vi har mot
  • Vi gjør det sammen

I rekruttering arbeider vi aktivt med kjønnsbalanse. Å rekruttere mer mangfoldig er avgjørende for å få fram flere talenter innen ulike fagområder, erfaring, nasjonaliteter og kjønn. I 2023 jobber vi målrettet for å tiltrekke søkere med ulik bakgrunn. Vi skal jobbe videre med å styrke mangfold, og likestilling gjennom økt fokus på dette i rekruttering. Vi arbeider aktivt med kjønnsbalanse og har som mål å heve kvinneandelen.

Ved rekrutteringer har vi en mangfolds­erklæring i alle stillingsannonser for å oppfordre kandidater uavhengig av kjønn, flerkulturell bakgrunn, hull i CV-en  eller funksjonsnedsettelse til å søke seg til oss. Vi har som mål å ha minst en kvalifisert kvinnelig kandidat i finalerundene. Dersom det finnes kvalifiserte personer med minoritetsbakgrunn/nedsatt funksjonsevne skal minst en kalles inn til intervju for enhver stilling som utlyses eksternt. Vi skal øke kjennskapen til oss som arbeidsgiver ved å markedsføre oss målrettet mot kritiske kompetansegrupper.

Vi tilbyr norskopplæring til søkere med annet morsmål og tilrettelegger for funksjonsnedsatte.

Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe i Statnett her