Byggeledelse, Hanne Jore

Hanne Jore jobber både med prosjekteierstyring og byggeledelse i Statnett. - Noe av det beste med å jobbe i Statnett er at det er en spennende bedrift hvor man kan gjøre mye forskjellig, sier hun.

Lurer du på hva Hannes favorittstasjon er? Bli litt bedre kjent med henne i videoen under.

IT-utvikler Tor-Henning Ueland

Tor-Henning jobber som IT-utvikler i Statnett med masse spennende prosjekter han ikke kan si så mye om. Men å kunne bidra til at vi alle har strøm i stikkontakten 24/7 er han tydelig på at er en stor motivasjon for hvorfor han valgte denne jobben.

Elkraftingeniør Nargis Hurzuk 

Elkraftingeniør Nargis Hurzuk forteller om sin spennende arbeidshverdag der hun jobber med forskning og innovative prosjekter. 

Energimontør Marcus Sommerseth

Energimontør Marcus Sommerseth forteller om sin varierte arbeidshverdag ute på ledningsoppdrag og inne på stasjon.

Byggekontrollør Øystein Nærheim

Få et lite innblikk i byggekontrollør Øystein Nærheim sin hverdag. Han har blant annet kontrollert master og linestrekk for Statnetts største byggeprosjekt på land – Vestre korridor.

IT-prosjektleder, Veronica Øverbye

Veronica Øverbye jobber som prosjektleder i et at av de store IT-prosjektene til Statnett. Prosjektet lager en digital modell av det norske kraftsystemet. De samkjører informasjon fra Statnett og andre relevante data om vind, vær og temperatur. Modellen skal brukes til å drifte strømnettet ved å kunne forutse hvordan kraftsystemet vil oppføre seg alt fra en time fram i tid helt til et år fram i tid.