Skikk og bruk i våre kanaler

Statnett ønsker god og engasjerende dialog med omverden, både de som følger oss og andre som ser våre poster i sosiale medier. Vi setter pris på kommentarer eller andre tilbakemeldinger, og det skal være takhøyde for forskjellige meninger. Det er viktig med en saklig tone og at alle blir behandlet med respekt.

Vi modererer ikke kommentarer/innlegg fra våre følgere eller allmennheten før de legges ut, men vi forutsetter at kommentarer som publiseres er i henhold til våre retningslinjer. Vi vil, uten ytterligere varsel, slette kommentarer, poster etc. som inneholder trakassering, grove personkarakteristikker, hatske utfall og/eller trusler.

 

Retningslinjer

  • Vær saklig – Bidra til en konstruktiv debatt. Det er lov å være uenig, men vær saklig.
  • Språk – Ta hensyn. Vi fjerner innlegg som er hetsende, krenkende eller inneholder grove ukvemsord. Vi vil fjerne identiske kommentarer og spam (ensartet innhold og/eller høy frekvens fra samme bruker).
  • Vis respekt – Vi aksepterer ikke kommentarer eller innlegg som plager, truer eller på annen måte viser mangel på respekt for andre.
  • Personvern- Vi fjerner innlegg der vi mener man utleverer seg selv eller andre på en slik måte at det bryter med personvern eller taushetsplikt.
  • Bilder og videofilmer – Bruk av bilder, videofilmer eller annet audiovisuelt materiell som er uanstendig eller viser mangel på respekt for andre tolereres ikke. Husk at du må ha godkjenning fra personer som kan bli gjenkjent i materiellet. Bilder og videofilmer av mindreårige er ikke tillatt uten foreldresamtykke.
  • Søppelpost – Vi er interessert i temaer som gjelder vår virksomhet. Søppelpost, inkludert markedsføring av andre profiler eller merkevarer, slettes.

Kommentarer, innlegg eller annet innhold som ikke respekterer disse betingelsene kan bli fjernet av oss uten ytterligere varsel. Alvorlige brudd på retningslinjene kan bli ytterligere fulgt opp. Gjentatte brudd på retningslinjene vil medføre øyeblikkelig utestengelse fra våre sider.

Vi følger med så godt vi kan i kommentarfeltene, men det kan hende det glipper. Vi setter pris på tilbakemelding fra deg om du legger merke til noe.

Vi har disse reglene for å skape en god arena med et sunt debattklima for våre følgere.

 

I tillegg til våre retningslinjer, henviser vi til de betingelser som gjelder plattformene for sosiale medier: