Nederst på denne siden finner du skjema for å registrere deg som nyhetsabonnent. Alle tidligere abonnementslister blir slettet av personvernhensyn. Om du ønsker å abonnere på nyheter fra våre utbyggingsprosjekter, må du også melde deg på disse på nytt inne på det enkelte prosjekt.

Forbedring av nøkkeltekster og ny meny

På statnett.no ligger mye informasjon og data, og nå har vi gjort endringer for å gjøre det mer effektivt å finne fram.

Mange av dere besøker statnett.no ofte, og dere besøker de samme sidene hver gang. Noen av dere har spesifikke behov som dere bare skal løse én gang. Tidligere har vi ikke vært gode nok til å løfte fram det innholdet dere besøker oftest. Nå rydder vi, samtidig som vi vil gjøre det enklere å finne fram gjennom bedre søk og en samlet meny for alt innhold.

Vi håper det er enklere å finne fram til innhold som naturlig hører sammen. Samtidig håper vi at det er mer effektivt å bevege seg rundt på siden fra mobil og nettbrett. Sist, men ikke minst, vi håper språket vårt er tydeligere. 

Utviklingen fortsetter

I arbeidet med å oppgradere statnett.no har vi sett på bruksstatistikken, og vi har hatt ute en spørreundersøkelse for å få flere svar fra dere som bruker nettsiden. Nå lanserer vi, men det betyr ikke at vi er ferdige. Vi har fått på plass en mer effektiv teknisk løsning og fortsetter arbeidet med utvikling av statnett.no.

Finner du ikke det du leter etter, eller har du et tips til oss i det videre arbeidet? Skriv til oss: webredaktor@statnett.no.

Du kan oppleve at nettsiden ikke fungerer helt som den skal i forbindelse med oppgraderingen. Endringene påvirker ikke ekstranettjenestene.