Informasjonsarkitekt

Statnett produserer og konsumerer store volumer av informasjon. Mye av informasjonen deles med en rekke aktører i Norge, Norden og resten av Europa. Vi er på jakt etter informasjonsarkitekter som skal bistå oss i å realisere standardisert og effektivt informasjonsflyt.

Les mer her

Utviklere

Vi ser etter personer som vil jobbe med de nyeste teknologiene og som ønsker å være å bygge Statnetts interne utviklingsavdeling. 

Fristen er gått ut.

Senior frontend-utvikler

Vil du lage software som legger til rette for en fullelektrisk framtid og bidra til at samfunnskritiske systemer alltid er i toppklasse? Vi søker erfaren frontend-utvikler som vil være med å videreutvikle Statnetts designsystem og frontendløsninger.

Fristen er gått ut

 

Vil du utvikle for utviklere?

Er du på utkikk etter et miljø hvor du ikke sitter fast på ett nivå av teknologistacken med ett sett med verktøy? Vil du jobbe med bærekraftig energi og ny teknologi? Vi er et fremoverlent og inkluderende miljø, og vi ser etter deg som synes plattformutvikling er like stas som oss!

Fristen er gått ut

IT-arkitekt

Vi ser etter IT-arkitekter som tar en utfordring. Som vil bli bedre og som vil utnytte teknologien til det fulle. Du vil gå inn som Systemarkitekt med ansvar for arkitekturen på deler av systemporteføljen vår.

Fristen er gått ut

Sikkerhetsanalytiker

Har du interesse for samfunnsikkerhet og kritisk infrastruktur? Arbeider du godt i team og tar ansvar? Vi ser etter deg som har erfaring som sikkerhetsanalytiker og innenfor systemintegrasjon. Våre systemer baserer seg blant annet på open source-verktøy og containerløsninger. Vil du bli med på laget?

Fristen er gått ut