Pythonutviklere som vil sikre lys i lampa!

Vil du være med og utvikle nyskapende og kreative løsninger som sikrer Norges strømforsyning? I driften av kraftsystemet samler vi inn store mengder data. I Statnett får du muligheten til å jobbe med disse dataene så vi kan løse samfunnsoppdraget vårt på en mer effektiv måte.

Les mer her

Utvikler? Vi vil ha deg til vårt nye softwarehus

Vil du legge til rette for en fullelektrisk framtid og bidra til at samfunnskritiske systemer alltid er i toppklasse? Som utvikler i Statnett vil du jobbe med å videreutvikle applikasjoner for overvåkning, drift og balansering av kraftsystemet. I tillegg har du en unik mulighet til å forme vårt miljø for software-utvikling.

Les mer her

Systemarkitekt

Statnett er nå på vei mot skyen, vi er i ferd med å etablere PaaS og vi har en solid dataplattform. Vi trenger en fremoverlent systemarkitekt som vet å utnytte dagens teknologier og utfordre oss til å teste ut nye. Du vil jobbe tett på vårt særdeles kompetente utviklermiljø.

Les mer her

Systemansvarlig PaaS Openshift/Kubernetes

Stillingen inngår i avdeling IT-Infrastruktur i Statnett. Du vil være en del av Statnett sitt Linux Operation team i avdelingen, og i tillegg en sentral del av Statnett sitt tverrgående PaaS plattformteam.

Les mer her