Javautvikler

Lyset i lampa kommer ikke av seg selv. En rekke samfunnskritiske systemer og applikasjoner ligger bak sikker kraftforsyning. Som javautvikler i Statnett vil du jobbe med å videreutvikle applikasjoner for overvåkning, drift og balansering av kraftsystemet. Du vil samarbeide med operatører og andre fagpersoner for å forenkle og automatisere oppgaver 

Les mer om stillingen

Plattformutvikler

Vi er en liten, men godt sammensveiset gjeng som ser etter deg som synes plattformutvikling er like stas som oss. Vi er allerede i gang med å etablere plattformen, som vil være fundamentet for utvikling i Statnett de kommende årene. På laget vårt blir du sentral i arbeidet med å gjøre veien fra kode til kjørende applikasjon i produksjon så kort og automatisert som mulig.

Les mer om stillingen

Dataplattformutvikler

Dataplattformen til Statnett er fundamentet for analyser, beslutninger og driften av kraftsystemet. Som dataplattformutvikler i Statnett vil du jobbe med å videreutvikle våre løsninger for datavarehus, stordatalagring og rapportering, slik at vi får enkel tilgang på tilrettelagte data.

Les mer om stillingen

 

IT-Arkitekt

Statnett er nå på vei mot skyen, vi er i ferd med å etablere PaaS og vi har en solid dataplattform. Vi trenger en fremoverlent IT-arkitekt som vet å utnytte dagens teknologier og utfordre oss til å teste ut nye. Du vil jobbe tett på vårt særdeles kompetente utviklermiljø.

Les mer om stillingen

 

Senior Prosjektleder - Digital utvikling

Kraftsystemet er ekstremt komplisert, og det er også våre IT-system. Vi ser etter en strukturert senior prosjektleder med dyp teknisk kompetanse. Du vil jobbe tett på et kompetent elkraft-miljø med høy tetthet av ingeniører og du vil få ansvar for de mest teknisk krevende IT-prosjektene våre. Tar du utfordringen?

Les mer om stillingen

 

Senior Testleder - digital utvikling

Vil du lede testutviklingen i våre største IT-program? Vi ser nå etter en kvalitetsansvarlig og overordnet/senior testleder. For skal vi i Statnett nå våre mål må vi automatisere og ha mer fokus på test. Vi er sikre på at test og kvalitetssikring er en av grunnpilarene i systemutvikling. Vil du være med på laget?

Les mer om stillingen

 

Systemansvarlig dataplattform

Vil du ha systemansvaret for vår nye dataplattform? Vi ser etter deg som kan tenke nytt og kreativt for å finne gode løsninger til våre samfunnskritiske systemer. Fram til vi er over i ny løsning, vil du ha ansvar for å koordinere driften av eksisterende løsning. Er dette utfordringer som trigger deg?

Les mer om stillingen