Javautvikler

Lyset i lampa kommer ikke av seg selv. En rekke samfunnskritiske systemer og applikasjoner ligger bak sikker kraftforsyning. Som javautvikler i Statnett vil du jobbe med å videreutvikle applikasjoner for overvåkning, drift og balansering av kraftsystemet. Du vil samarbeide med operatører og andre fagpersoner for å forenkle og automatisere oppgaver 

Les mer om stillingen


Plattformutvikler

I Statnett er vi nå i gang med å etablere en PaaS som vil være fundamentet for utvikling i Statnett de kommende årene. Her har vi som mål å benytte de nyeste teknologiene og ligge i forkant av utviklingen. Fremtiden er elektrisk og potensialet er enormt.

Nå ser vi etter utviklere som ønsker å være med på å etablere en PaaS for Statnett. Teamet vil organiseres med en miks av både unge og erfarne ressurser.

Les mer om stillingen

 

Senior Prosjektleder - digital utvikling

Vi ser etter en strukturert senior prosjektleder med erfaring fra smidig utvikling og arbeid i produktteam. Statnett skal legge til rette for en fullelektrisk fremtid. I det moderne strømnettet er IT-løsninger en av bærebjelkene. Dette kan du bli med på, for Statnett skal nå bygge et eget softwarehus. Vi har som mål å ansette 50 utviklere i løpet av to år. Trigges du av å drive samfunnskritiske IT-prosjekter fra tidlig fase til produksjons-satt løsning, da vil vi gjerne høre fra deg.
Les mer her