Single Video med deling

Trender

Lek og lær om energi i Statnetts nye app OHM

Statnett lanserer nå OHM, en kunnskaps-app for hele familien. I OHM kan du la deg underholde av viten om energi, strømforbruk, klimaløsninger og en elektrisk fremtid.

Appen er tilgjengelig på Google Play og i App Store.

 

OHM byr på en rekke oppgaver og hjernetrim for store og små. Her finnes alt fra en musikalsk reise langs strømnettet, innblikk i morgendagens el-samfunn og spørsmål om hva som egentlig skjer i en strømledning.


Eller kanskje du heller vil se på klimaløsninger? Overgangen til lavutslippssamfunnet vil bety at energiforbruk skal over på fornybare energikilder. Men hva skjer dersom du plasserer en el-ferge inn i et strømnett med for liten kapasitet? Se om du finner løsningen selv!

 

OHM er en del av Statnetts satsing for å øke interessen for, og formidle kunnskap om, energi og energitema. OHM følger opp spillet BALANSE som Statnett lanserte ved juletider i fjor, og som per desember 2016 er lastet ned 2 millioner ganger. Statnetts samarbeid med fem av landets vitensentre er også en del av satsingen.

 

Hensikten er å stimulere til interesse rundt temaer som er viktige i det norske samfunnet og for kraftsystemet. En robust og velfungerende strømforsyning er helt avgjørende for at samfunnet skal fungere og utvikle seg videre i klimavennlig retning. Det er derfor vi i Statnett sier at fremtiden er elektrisk. 

OHM

OHM er en ny underholdningsapp laget av Statnett. OHM tar deg gjennom flere oppgaver om energi, strømforbruk, klimaløsninger og en elektrisk fremtid. Passer for alle aldre

 

Du kan laste ned spillet via lenkene under:

 

IOS: http://apple.co/2hoDiCA

Android: http://bit.ly/OHM-Android

Foto: Statnett

Til toppen