Single Video med deling

Kraftsystemet

Prøv spillet BALANSE

Statnetts spill BALANSE har flere brett som byr på hodebry for den som liker å spille på mobil. Klarer du å unngå at byen går i svart, at heisen stopper, eller el-bilen ikke får ladet? Prøv selv!

BALANSE er nå lastet ned mer enn 1,5 millioner ganger over hele verden, 60 000 ganger i Norge, og har vært blant de mest populære spillene i 92 land. Det lastes for tiden ned med en hastighet på 20 000 ganger dagen, og var nylig nominert til beste app i Digital Communications Award i Berlin, i knallhard konkurranse med Yamaha, Vodafone, RedBull og University of Salford. 


I spillets brett lurer flere lumske stormer, samtidig som kompleksiteten og realismen i strømnettet øker. Enkelte brett byr på betydelige utfordringer. Det gjelder med andre ord å designe kraftsystemet riktig, for å unngå store problemer i driften. Siste brett gir også en smakebit på noe av det som må håndteres når ulike lands kraftsystem kobles tettere sammen, som en del av løsningen på klimautfordringene.

 

Lyst å prøve? Last det ned på Google Play eller i App Store.

BALANSE

BALANSE er basert på Statnetts egen spesialkompetanse, med en strømsimulator i bunn. Tilbakemeldingene så langt tilsier at det både er morsomt og lærerikt. 


Du kan laste ned spillet via lenkene under: 

For IOS: http://bit.ly/balanse-ios

For Android: http://bit.ly/balanse-android

 

Foto: Statnett

Til toppen