Er du student?

Statnett eier og drifter det sentrale kraftnettet og bidrar til å binde Norge sammen. Det er en ansvarsfull jobb, og vi trenger din hjelp for å sikre fremtidig effektiv drift.

Bli med oss på vårt oppdrag

Vi skal i gjennomsnitt investere 5-7 milliarder per år i det norske kraftnettet de neste 10 årene. Dette vil sørge for at miljøvennlig kraftproduksjon får blomstre og at Norge kan bli fullelektrisk innen 2050. Bli med oss på vårt oppdrag: Å utvikle neste generasjons kraftsystem!

 

 

Våre tilbud til studenter

Statnett har et bredt tilbud til studenter, blant annet tilbyr vi sommerjobber, traineeprogram, og faglig hjelp og støtte i forbindelse med bachelor- eller masteroppgaver. For mer informasjon, les gjerne vår studentbrosjyre her

 

Klikk deg inn i menyen til venstre for å lese mer om de ulike tilbudene og for å finne kontaktinformasjon tilknyttet de ulike tilbudene. Har du studentrelaterte spørsmål som ikke faller inn under noen av kategoriene, kan du sende en forespørsel på e-post til: studentkontakt@statnett.no.

 

Menneskene i Statnett

I Statnett har vi ansatte med bakgrunn innen alt fra elkraft, byggfag og IKT til økonomi, juss og samfunnsvitenskap. Hvem du er, er like viktig som hva du er. Vi ser etter utviklingsorienterte studenter med engasjement og motivasjon.

 

Ung i Statnett

Ung i Statnett er et faglig og sosialt tilbud for alle ansatte under 35 år. Hensikten er å øke samarbeid og kjennskap blant unge på tvers av avdelinger og divisjoner, samt å sette kompetanseheving og oppfølging i system. Ung i Statnett tilrettelegger for ulike aktiviteter som faglunsjer og månedlige og årlige sosiale samlinger.

 

 

Skal du på intervju hos oss, eller skriver du en oppgave? Gjør deg kjent med våre kraftuttrykk. 

Publisert - Sist oppdatert